Læs mere

Billettyper

Billettyper administreres nemt i Ticketcase. Du vil finde en oversigt over dine oprettede billettyper, og tilføje nye eller slette billettyper.

For hver billettyper angiver dels et navn og en pris, og om billettypen udstedes for et enkelt event, eller om det er en tidsbestemt billet som fx et sæsonkort. Du kan vælge om billettypen er offentlig, dvs. den bliver vist på dit markedsføringssite, og om typen er en del af VIP-aftaler. I så fald, er det kun muligt at kunne udstede billetter for denne type hvis man som kunde er oprettet med et VIP-login.

Du kan angive på billettypen hvor meget før starten på et event at dørene åbner. Dette vil automatisk fremgå relativt til tidspunktet for eventet på billetterne der udstedes.

Du kan ligeledes nemt styre hvilke sektioner i dine venues en billettype skal være mulig at købes for. Billettypen tildeles blot ved at klikke på de sektioner der ønskes.

Seat maps

Ticketcase understøtter venues med siddepladser så der kan udstedes billetter der reserverer bestemte pladser. Et venue oprettes så det matcher layoutet for jeres venue nøjagtig, og herefter kan både event og tidsbestemte billetter udstedes hertil.

I kan selvfølgelig udstede alle typer af billetter fra administrationen af systemet og selv vælge pladser for billetter i sender til kunder.

Events

Det er nemt at oprette et event i Ticketcase.

Har i behov at ændre hvordan billettyperne er tildelt for et enkelt event kan I på de enkelte sektioner redigere opsætningen. Her er det også muligt at angive en tekst der vises henover en sektion, hvis fx en særlig sponsor eller andre forhold giver anledning til det.

Indblik

I indblikket kan i se relevante data for jeres event. Hvor mange billetter der er udstedt, hvor meget der er solgt online og hvor mange billetter er indløst.

Data opdateres på siden i real time, dvs. på afviklingsdagen kan du følge med fra din skærm og se tallene opdatere sig i takt med at billetterne indløses.

Indblikket viser også på tværs af billettyper hvor mange der er udstedt og indløst af hver type, og hvordan de er kommet ud til kunderne.

a

Fysiske kort

Har i brug for at bestille fysiske kort til fx sæsonkort kan de bestilles fra Ticketcase. Man checker blot en ordre af og trykker på "Tilføj til kortbestilling" og "Afsend ordre" og så dukker kortene op med posten få dage senere, klar til brug.

Er det første gang i bestiller tager vi kontakt til jer omkring udarbejdelse af et design for kortet.

Prisen er den samme uanset antal kort man bestiller. 6kr. pr. side pr. kort og porto for forsendelsen.

Indløsning

Indløsning foregår ved download af vores app fra enten Google Play eller App Store. Der kræves ikke andet end at man logger ind og så er man klar. Når man indløser en billet opdateres data vist i indblikket i administrationen.

Bemærk at hurtigheden af scanningen er afhængig af telefonens kamera.

Det er påkrævet at man er forbundet til internettet når man logger ind. App'en kan genkende en billet der er udstedt af Ticketcase ud fra koden på billetten alene, så systemet kan også bruges steder hvis forbindelsen bliver langsom. Bemærk, dog at dette har betydning for opdatering af data indblik.

Afregning og gebyrer

Som arrangør har i en balance i Ticketcase, som afregnes bagud hver måned.

Hver billet udstedt igennem Ticketcase pålægges et gebyr på 8kr ex. moms. Fast pris for nemhedens skyld.

Sælges en billet igennem jeres online salg, ligges billettens pris til jeres balance som et tilgodehavende. Udsteder i en billet fra administrationen modregnes gebyret for billetten i jeres balance. Er jeres balance positiv modtager i jeres tilgodehavende når måneden er slut, er den negativ, sendes en faktura for balancens beløb.

Har i spørgmål? 

Så tøv ikke med at kontakte os. Vi svarer gerne på spørgsmål og kommer også gerne forbi og giver en demonstration.

Kontakt os